http://www.keretamampusewa.com/

Tips Berguna Bila Anda Sewa Kereta

Posted on Posted inBusiness

Apa Yang Perlu Anda Tahu Bila Mengunakan Kereta Sewa

Memandu kereta sewa  semasa saya meneruskan perjalanan selama 90 batu dan jalan yang tidak menyenangkan.

Apabila saya menyentuh asas untuk mendapatkan auto, tidak ada auto, walaupun tempahan. Saya pada akhirnya mendapat kereta, namun ia mendapat tayar yang tertindas, jadi auto ditarik 70 batu supaya saya boleh mendapatkan kereta lain. (Mengapa ia adalah 70 batu apabila ada kawasan yang dekat, walaupun segala-galanya saya tidak mempunyai idea foggiest.)

Apabila saya menurunkan kereta kedua, saya ditipu. Saya juga membayar untuk perlindungan yang saya tidak perlukan. (Sebelum anda mula memikirkan tentang pengetahuan saya, saya boleh menjelaskan.)

Untuk membolehkan memahami pengalaman saya, saya bercakap dengan sahabat saya Lily La (tiada kaitan dengan saya), yang memasuki dua tahun bekerja di organisasi sewa kereta kebangsaan. Dengan bantuannya, berikut adalah beberapa mutiara keunggulan sewa kereta:

Menjangkakan kelewatan Kereta Sewa

Cuba jangan mengharapkan anda akan mendapat auto anda dengan cepat dan pergi. Walaupun saya terpelihara tempat, tidak ada tempat duduk yang rapat untuk saya ketika saya tiba.

Seorang pekerja memandu saya ke kawasan lain untuk mendapatkan kereta. Dari kursus tidak langsung, saya menganggap dia tersesat. Dari awal hingga akhir, mengambil masa kira-kira satu setengah jam untuk mendapatkan auto.

La menjelaskan bahawa pada organisasi terdahulu, tempahan tidak memastikan bahawa auto pemilihan anda akan menjangka anda. Tempahan digunakan untuk mengatur, bagaimanapun kuasa, sebagai contoh, aktiviti pasaran bebas boleh mempengaruhi apa yang anda dapat, di mana anda mendapatkannya dan kapan.

Sekiranya anda mencari pengambilan lebih cepat dan mempunyai beberapa kebolehsuaian, dapatkan auto anda sebelum minggu dan dekat dengan permulaan hari apabila kurang individu mendapatkan dan menurunkan autos

Sekiranya tidak ada peluang, dapatkan auto anda di terminal kapal terbang. Banyak kawasan sewa kereta terminal terminal dibuka 24 jam dan mempunyai pejabat berkomputer. Ingatlah bahawa memajak kenderaan di terminal udara mungkin lebih mahal memandangkan caj pejabat dan perbelanjaan.

http://www.keretamampusewa.com/

Mengetahui perlindungan kereta sewa anda

Anda mungkin terpaksa membeli perlindungan auto sewa. Selain daripada memberi inspirasi kepada pelanggan untuk mengemaskini, La meninjau bahawa dia secara terang-terangan meminta perlindungan. Sebelum anda berfikir mengenai skop tambahan, tanyakan kepada organisasi perlindungan pertembungan anda (sebelum anda melangkah keluar) apa jenis skop pendekatan anda.

Sesetengah kad caj memberikan perlindungan juga, walaupun ia sering membantu, jadi semak dengan anda.

Saya gagal menyemak dengan organisasi perlindungan atau kad caj saya. Pada ketika seorang wakil bertanya sama ada saya memerlukan skop asas atau lengkap, saya cuba merosot keduanya. Dia meminta saya nama dari agensi insurans saya, pada ketika itu didedahkan kepada saya organisasi itu tidak meliputi autos sewa.

Apabila saya memanggil agensi insurans saya dan mengesahkan bahawa saya mempunyai skop kewajipan yang belum teliti, saya telah membayar secara efektif selama empat hari ruang lingkup asas. Sekiranya saya tahu, saya tidak akan mengambil perlindungan tambahan.

Semak kereta sewa anda dengan susah payah sebelum anda menuntutnya

Jangan semata-mata mencari dings dan calar, dan ambil gambar mana-mana bahaya yang anda lihat pada auto. Dua jam ke perjalanan jalan saya, saya melihat bahawa salah satu lumpur auto telah berkembang ke arah menjadi tidak tersentuh. Malah, walaupun pada kelajuan yang sangat rendah, saya dapat mendengar lipatan gosok terhadap tayar.

Sekiranya saya lebih berhati-hati, saya dapat menyelesaikannya sebelum perjalanan saya atau memilih kereta alternatif. Nasib baik untuk saya, sahabat dapat menjamin mudflap ditubuhkan.

Semak bil terakhir anda

Apabila saya melihat rang undang-undang saya (rakan sejenayah saya memulihkan kereta untuk saya), saya dikenakan bayaran lebih kurang $ 3 lebih setiap hari daripada kenyataan dalam tempahan saya. Seorang pentadbir saya bercakap dengan menjelaskan bahawa saya mungkin dikenakan bayaran untuk auto yang saya kembali berbanding dengan auto saya memandu dengan.

Kerana tayar yang tertusuk, saya perlu berdagang kereta unik saya untuk kereta lain, yang kebetulan menjadi tahap yang lebih tinggi daripada lombong saya. (Ia adalah satu-satunya yang boleh diakses.)

Kecewa? Beritahu orang lain

Saya menyeru organisasi sewa mobil untuk menyelesaikan bayaran tambahan pada tagihan saya. Seorang pekerja menjamin saya akan ditangani. Saya memeriksa Mastercard saya tujuh hari selepas fakta: tiada diskaun.

Saya minta penyelaras kolaborator diskaun diskaun caj perlindungan yang saya misdiarah ke pembelian. Dia memanggil agensi insurans saya dan menjaga skop tambahan. Selepas saya bertanding dengannya selama beberapa minit, dia bersetuju untuk menolak tiga daripada empat hari skop.

Berlari dengan pengalaman ini, saya beralih ke Yelp.

Saya keluar dari audit satu bintang dengan aduan saya. Dua atau selepas tiga hari, seseorang dari kumpulan rangkaian sosial berasaskan web organisasi itu bertindak balas, meminta saya menghantar e-mel dengan lebih banyak data.

Beberapa hari selepas saya bertindak balas, seorang ketua cawangan memanggil dan merosot sepanjang hari perlindungan dan menetap menipu juga. Dia terdengar ceria untuk melakukannya juga.

Sposored Article : kereta sewa pasir gudang , kereta sewa murah pasir gudang , sewa kereta pasir gudang, sewa kereta murah pasir gudang

Sponsored Article : kereta sewa johor bahrukereta sewa murah johor bahru , sewa kereta johor bahrusewa kereta murah johor bahru